ΕΣΠΑ

Jungle Formula Strong Original 75ml

Το εντομοαπωθητικό σπρει Jungle Strong original με εντομοαπωθητικό δείκτη IRF 3 απωθεί αποτελεσματικά κουνούπια -συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης-, σκνίπες και μύγες

Το εντομοαπωθητικό σπρει Jungle Strong original με εντομοαπωθητικό δείκτη IRF 3 απωθεί αποτελεσματικά κουνούπια -συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης-, σκνίπες και μύγες

  • Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών και για ενήλικες
  • Δρα έως και για 8 ώρες 
  • Περιέχει DEET σε περιεκτικότητα 20% και φυτικά εκχυλίσματα
  • Είναι ιδανικό για χρήση σε περιοχές όπου δεν υπάρχει γνωστός κίνδυνος ελονοσίας ή άλλων νοσημάτων που μεταδίδονται από τα έντομα.
  • Έχει ευχάριστο άρωμα

   Τα εντομοαπωθητικά Jungle Formula φέρούν επίσης την ένδειξη του δείκτη IRF- Ιnsect Repellent Factor. Ο Εντομοαπωθητικός Δείκτης IRF είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να επιλέξετε το εντομοαπωθητικό που χρειάζεστε για την προστασία σας από τα κουνούπια και άλλα έντομα. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης IRF, τόσο μεγαλύτερη η προστασία που παρέχει. Ο δείκτης IRF αναγράφεται εμφανώς στο μπροστινό μέρος της κάθε συσκευασίας.

   Τα δραστικά συστατικά του Jungle Formula όπως το Deet, η Ικαριδίνη, και το IR3535, απωθούν όλα τα είδη κουνουπιών συμπεριλαμβανομένων των φορέων του ιού Ζika. Ο ιός Ζika μεταδίδεται από τσιμπήματα κουνουπιών, όταν αυτά τσιμπήσουν μολυσμένο άτομο και στη συνέχεια με τη σειρά τους μεταδίδουν τη νόσο σε άλλους. Φορείς του ιού Ζika είναι κυρίως τα κουνούπια Aedes aegypti αλλά και το κουνούπι τίγρης. Ο μοναδικός τρόπος αποφυγής μετάδοσης του ιού είναι η αποφυγή των τσιμπημάτων των κουνουπιών. Η χρήση αποτελεσματικών απωθητικών αποτελεί απαραίτητο μέτρο προφύλαξης.

   Η σειρά Jungle Formula περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά από εντομοαπωθητικά για παιδιά και ενήλικες με δραστικές ουσίες που αναγνωρίζονται ως αποτελεσματικές στην απώθηση των κουνουπιών που έχουν εγκριθεί και συστήνονται από ελληνικούς και διεθνείς φορείς όπως ο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο CDC, αλλά και το νοσοκομείο τροπικών νοσημάτων του Λονδίνου για χρήση ακόμα και σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο νοσημάτων που μεταδίδονται από τα κουνούπια.

Οδηγίες χρήσης

Μόνο για εξωτερική χρήση. Εφαρμόστε το προϊόν στα ακάλυπτα μέρη του σώματος και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Μην βάζετε απευθείας στο πρόσωπο αλλά βάλτε το προϊόν στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεχτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια ή το στόμα. Η εφαρμογή σε παιδιά γίνεται από ενήλικα, να μην εφαρμόζεται στις παλάμες των παιδιών. Εφαρμόστε 1 φορά την ημέρα. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση και σφραγίστε ξανά το δοχείο προσεκτικά. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

περισσότερα...
Spray Φίλτρα


ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ 0 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

Δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση.
Μόνο εγγεγραμένα μέλη μπορούν να γράψουν αξιολόγηση!